Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 163074949

E fundit të njohur të shoferit: 15.12.2019

Ad

Akasa Intros Low-Profile CPU Cooler Nero LX

Akasa, a global manufacturer of chassis, PSUs, and PC peripheral components, introduces its new low-profile cooling system, codenamed Nero LX. The new product is intended specifically to provide the maximal cooling effect to CPU and its surrounding elements. Nero LX might be employed in HTPC and slimmer PC systems. Detailed specifications about this cooler have just appeared at the manufacturer's official website, however pricing info has not been revealed yet.Akasa Nero LX features 120x120x59 mm dimensions and weighs 298 g. The overall cooler's framework consists of a 120 mm fan, a large base, and four copper heat pipes that pierce an aluminum heatsink. The cooler employs an advanced scheme of direct contact of heatpipes with CPU surface which promotes for the utmost cooling environment.


This model is compatible with a majority of processor sockets developed by AMD and Intel. Hence, it supports Socket FM1, AM2, AM2+, AM3 from AMD, and LGA 1366, 1156, 1155, and 775 from …

Gigabyte Shows Off a Bespoke GTX 970 Graphics Card

Gigabyte has intrigued its fans by the design of an unusual videocard – the GeForce GTX 970 (GV-N970TTOC-4GD). It is based on Nvidia GM-204-200-A1 GPU (Maxwell) but with overclocked frequencies. The core operates at 1101 MHz/1241 MHz instead of etalon 1050 MHz/1178 MHz. The GPU is accompanied with 4 GB of GDDR5 memory (256-bit bus) that runs at 7010 MHz efficient clock frequency.Gigabyte GeForce GTX 970 is distinguished by the implementation of Twin Turbo Fan cooling system. It consists of three copper heatpipes with direct touch technology, an aluminum heatsink, and a radial-flow fan; the latter grasps air from both sides of the adapter due to the shortened PCB design.


As a result, the airflow increases by 24%, whereas the cooling effect enhances by 29%. Thanks to this, the card is thought to be an optimal solution for Nvidia SLI configurations.


It should be noted that this graphics card boasts a high-quality hardware base – Ultra Durable VGA. A set of external …

Geil Unveiled Some Specifications of DDR3 Evo Veloce Series

Geil has highlighted certain information about its new DDR3 memory series, codenamed Evo Veloce. According to the claimed by the manufacturer specifications, Evo Veloce will become a master sample for all similar DDR3 modules. This declaration is vindicated by the product's speed performance due to which the series will be of major interest to gamers and PC enthusiasts. The product has been primarily introduced within the measures of international exhibition Computex 2012, and is now officially presented at the Geil's website.Evo Veloce series is represented by a range of two-channel and four-channel kits to suffice the needs of any customer. The main destination of these DDR3 modules is to be applied within platform systems on Intel X79/Z77 Express chips base. They are delivered with the integrated Maximum Thermal Conduction and Dissipation technology that stipulates the availability of dedicated fins of red or white colors. Those fins are predestined to ensure an effective …

Joysticks & Game devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Joysticks & Game devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 2095 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Joysticks & Game devices nga 2 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Joysticks & Game devices

Lojrave teknologjia është zhvilluar më shpejtë se të pasionuar lojtarë kanë kohë që të përshtaten me këto. Zëvendësuar consoles me një wired dhe qëndrimi primitiv TV grafikë erdhi reja pajisjet me valë të lidhjes trakadol dhe 3D grafikë të shfaqet në ekranet e widescreen monitoron dhe plazma panele. Për komunikimin në mes të kryetarit të njësisë dhe attachable pajisje periferike vendosur për të shkarkuar për shoferët dhe qëndrimi lojë adapters.

Slot adapters janë përdorur nga lojtarë për të zgjeruar aftësitë e consoles dhe lojrave online të aplikacioneve. Ata të ju lejojnë për të krijuar marrëdhënie në mes pajisjeve të ngjashme, e cila është shumë e vlerësuar nga lojtarë që preferojnë lojra multiplayer. Përveç kësaj, nuk janë të veçantë adapters që shërbejnë si diagramet e input/output i Përgjithshëm qëllimi shumta me resistive dhe dixhitale inputeve.

Ajo duhet gjithashtu të theksohet se disa converters janë në gjendje për të gjetur mënyra të krahasimit të parametrave në mes të pajisjeve të ndryshme. Për shembull, sot në treg ekzistojnë adapters që u lejojnë të lidheni me një levë në tastierë Xbox360 në tastierë PlayStation 3, dhe anasjelltas; në këtë rast lojtarët nuk duhet të merrni përdorur për ndërfaqen e re e aplikimit. Kush do të kishte menduar se kjo do të jetë e mundur?!

Më në fund, në mënyrë që të gëzojnë të gjitha përfitimet e gameplay kontrollet me levë, nuk është e nevojshme për të blerë një tastierë. Vetëm të lidhur të largëta me PC tuaj dhe të shkarkoni përditësuar për shoferët dhe qëndrimi lojë adapters. Kështu, ruani veten nga të panevojshme humbje kohe për cilësimet dhe menjëherë gjejnë veten në një kënaqësi të vërtetë.

Ad

Popullore shofer kategori Joysticks & Game devices