Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

Cougar Panzer Evo Chassis is Ready to House Motherboards of the Extended ATX Format

Lately the German Cougar vendor has released the Panzer Evo chassis, the outer appearance of which resembles the Panzer-G model. It has four panels out of tempered glass, too. However, the novelty belongs to the Full-Tower form factor.

 

The dimensions of Cougar Panzer Evo are 556(L) x 266(W) x 612(H) mm. Inside one may see mounting seats for eight expansion cards, four 2.5” and two 3.5” drives, an ATX compatible power supply unit and a CPU cooler 170 mm high. The length of graphics adapters may reach 390 mm. Cougar produced its product compatible with motherboards of up to the Extended ATX format.

 

Besides, Panzer Evo allows installing four liquid cooling system heatsinks: one 120 mm chilling device may be mounted at the rear, one 140/120 mm – at the bottom, one 360/280 mm – on the front and one 360/280 mm – in the upper part.

 

The supply set contains four …

Water-Cooling System EK-Supremacy KIT H3O 360 HFX Review

Water-cooling systems have been always supposed to be an efficacious means of managing hot temperatures within PC chassis. EKWB, a Slovenian manufacturer of cooling equipment, currently supplies not only fluid-cooling components separately (waterblocks, fans, heatsinks, etc.), but also the entire kits as ready-made solutions to be integrated within PC enclosures. Not so long ago the company introduced a flagship kit, EK-Supremacy KIT H3O 360 HFX, that belongs to the high-end solutions and involves all necessary details for hassle-free employment.Delivery Kit


EK-Supremacy KIT H3O 360 HFX is delivered in a large cardbox that consists of several sections with a comprehensive kit of water-cooling elements. One can find here a voluminous heatsink with a set of fixing screws, three 120 mm fans, a pump fixing kit, a waterblock, an expansion tank, branded TUBE Masterkleer hosepipe (2 meters in length), eight nickel-plated compression fittings (EK-PSC), and 100 ml of coolant …

Western Digital Enters the Market with My Cloud EX2 Ultra NAS

WD came out with a new enterprise-class storage, entitled My Cloud EX2 Ultra. The model is intended for the installation of two HDDs with the maximal capacity of 12 TB. According to the manufacturer, this NAS will be a perfect choice for professionals who require automatic data synchronization, file sharing, data backup, etc.WD My Cloud EX2 Ultra is based on 1.3-GHz CPU accompanied by 1 GB DDR3. The pair ensures the realization of fast data transferring as well as smooth video streaming. The compatible drives support RAID 0/1, JBOD & Spanning operational modes. Backup process might be realized in several ways: data backup to the other NAS, to the external storage via USB 3.0 port or to the cloud storage via LAN/WAN network.


The model is shipped with pre-installed HDDs (WD Red with support for NASware 3.0 technology), configured to operate in RAID 1. NASware 3.0 is called to improve solidity, minimize data loss prospects in case of power off or voltage surge. If required, …

NAS devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit NAS devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 4 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja NAS devices nga 1 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : NAS devices

Mungesa e hapësirës në disk – problemi aktual është se si kompanitë e mëdha dhe të vetme përdoruesit. Në mënyrë efektive të zgjidhur problemin e të dhënave të ndihmuar vendosjen e rrjetit të magazinimit, shpesh quhet NAS-servers. Ato jo vetëm që ofrojnë hapësirë në disk për një sasi të madhe, por gjithashtu të sigurojë qasje në këtë hapësirë të gjithë kompjuterat e lidhur në të njëjtin rrjet. Menaxhuar efektivisht pjesë e software të punës të lejojë vazhdimisht-përditësuar shofer për NAS pajisjet'.

Në fakt, NASserver – stand-vetëm mini-kompjuter i cili lidhet me rrjetin lokal me procesorin e vet, RAM, sistemi i ftohjes, disk grup, dhe një shumëllojshmëri të kontrolluesit. Ky kompjuter merr individuale IPadresa, dhe punon sipas themeluar Protokolli. Rrjeti i klientëve (të gjitha të lidhura Kompjuterë, laptopë, tableta, etj.) qasje në të dhënat nëpërmjet portës, roli i të cilave kryen integruar server hardware.

Varg NAS modele të ndryshme, dizajne të ndryshme dhe me funksionalitetin. Standardi NAS pajisja e vendosur në një zezë shtresë me një ose më shumë compartments për instalimi disqet. Të gjitha të instaluar disqet mund të jenë të kombinuara në RAID vargjeve, të cilat ofrojnë të lartë të performancës dhe sigurisë gjatë punës me të dhëna. Për më tepër, më moderne të ruajtjes së kimikateve të pajisur me një ekran/control panel për të konfiguruar dhe monitorimin e sistemit.

Si për funksionalitetin, ajo ndryshon nga modeli në model. Përveç kësaj për të ofruar shërbime për ruajtje dhe përpunim të informacione, NAS-serverat mund të jenë të pajisura me kontrollorët e rrjetit dhe të jashtëm të pajisjeve torrent klientët paneli I/o lidhëse USB, porte Ethernet, video output (VGA, HDMI etj.). Për më tepër, nëse ju shkarkuar për shoferët NAS pajisjet, të konfigurimit të sistemit mund të bëhen pa një kompjuter, në sajë të një lidhje direkte të miut dhe tastierës për I/O panele.

Në total, NASserverat ofrojë të besueshme ruajtjen e informacionit, lehtësinë e administrimit, qasje të hapur të të dhënave për të gjithë të lidhur Pc dhe praktikisht të pakufizuara scalability – aftësinë për të zgjeruar hapësirën e magazinimit duke instaluar ruajtjen e të volume më të mëdha ose e lidhjes tjetër për ruajtje të dhënash.

Ad

Popullore shofer kategori NAS devices