Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

The LIVA Q Mini PC from Elitegroup Computer Systems Can Be Used as a Set-Top Box Operated by Windows 10 or Ubuntu 16.04 LTS

The Elitegroup Computer Systems (ECS) Co. has lately introduced a tiny LIVA Q PC, dimensionally easily comparable with an ordinary computer mouse. Its framework, measuring only 70 × 70 × 31.4 mm (WxDxH), is of 0.15 l volume capacity. Total weight equals around 9 ounces (260 g). This specialty may function as a set-top box, for instance.LIVA Q is built on the Apollo Lake gen Intel processor. Customers have an option to choose between Celeron N3350 and Pentium N4200 modifications. The first sample mentioned has two compute cores, featuring the 1.1 GHz frequency, which can be boosted up to 2.4 GHz, as well as the Intel HD Graphics 500 graphics controller. The second silicon offers four cores with the 1.1–2.5 GHz clock and the Intel HD Graphics 505 graphics accelerator.


The LPDDR4 RAM capacity comes to 2 GB or 4 GB; the eMMC flash storage is able to hold 32 or 64 GB. There is a slot for the microSD card, too.


This compact PC is equipped with the Gigabit Ethernet …

Gigabyte Offers GA-6PXSVT Motherboard for High-Yield Workstations

Gigabyte Technology has expanded its product line of process-specific motherboards with a new model, codenamed GA-6PCSVT. Based on Intel C602 chipset, the newbie is primarily targeting high-yield workstations and rack servers. This model is thought to support Intel Xeon E5-1600 v2 and Intel Xeon E5-2600 v2 CPUs for Socket LGA 2011 with the maximal TDP level of 150 W.The Gigabyte GA-6PXSVT accommodates eight slots for the incorporation of four-channel RAM: DDR3 standard, up to 64 GB capacity, support for 1600 MHz modules. Expansion of possibilities might be realized due to three PCI-e 3.0 x16 slots; there is a chance of creating various graphics configurations (SLI or CrossFire).


Storage section offers ten SATA III 6 Gb/sec ports, as well as three SATA II 3 Gb/sec ports. This provides for the connection of up to fourteen hard drives or solid-state devices at a time. A part of the ports is backed by means of Marvell 88SE9230 controller. Gigabyte has taken care about …

Non-reference GTX 760 Graphics Adapter with S.A.C. Cooling from Elsa

Elsa, a well-known Japanese manufacturer of graphics solutions for PC systems, is going to release its own non-reference model of Nvidia GeForce GTX 760 adapter. Codenamed Elsa GeForce GTX 760 S.A.C., the card is based on an original PCB with PCI-e 3.0 x16 interface. The heart of the model is GK104-225 chip (an estimated performance equals to 2.3 GFLOPS), designed under 28 nm Kepler microarchitecture. It features 1152 CUDA cores, 32 ROPs, 96 TMUs, and runs at the nominal 980 MHz frequency (1033 MHz on overclocking).Graphics card GTX 760 S.A.C. carries 2GB memory of GDDR5 type that is equipped with 256-bit bus and operates at 6008 MHz clock frequency (effective index). Power supply process is realized via two 6-pin sockets. It should be noted that this model is known to consume not more than 170 W power. The reverse side of PCB contains video interface panel with four outputs: DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI-D, Dual Link DVI-I.


As it’s vivid from the codename, this …

PhysX devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit PhysX devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 3 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja PhysX devices nga 1 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : PhysX devices

Zhvilluesit e lojrave moderne aplikacionet të bëjë çdo përpjekje për histori dhe fizikë e lojrave si realiste të jetë e mundur. Në anën tjetër, tifozët e lojrave janë duke u përpjekur për të "shtrydh" maksimale nga PC tuaj dhe për këtë qëllim të krijojë një të veçantë PhysX boosters. Fundit të zgjedh gameplay, duke ju lejuar për të plotësisht zhyt veten në imagjinar botën e aventurë.

PhysX përshpejtues është një mikroprocesor të heq kompjuterike barrën e efektet fizike në lojëra nga CPU. Për të gjitha kapacitetet e veta, kjo monedhë mund të jetë e padobishme për përdoruesin nëse mbështetja është i pranishëm në një mënyrë të veçantë të lojrave të aplikimit. Përfshirja e CPU në lojë e bën të fizikës motor PhysX SDK që është instaluar në kompjuter si një shofer për PhysX akcelatorët'.

Procesor PhysX është zhvilluar nga Ageia e cila me pas u fituar nga kompania Nvidia që është një nga prodhuesit kryesorë të karta grafike. Tani, të gjitha rezervat e përshpejtuesit janë paraqitur në formën e një sërë teknologjish që Nvidia i pajis produktet e saj.

Pavarësisht zëvendësimin e hardware dhe software, kjo teknologji ka për qëllim të zgjedh një lojë fizikës për të siguruar një realist mjedise të ndërveprimit dhe për të përshpejtuar punën në sajë të paparë aftësitë e paralele informatikë. Si rezultat, lojtarë të merrni më të gjalla përshtypjet e lojës. Përveç kësaj, në qoftë se ju shkarkoni për shoferët PhysX akcelatorët mund të minimizuar vonesat dhe mangësitë në kuadër dinamike lojëra, duke i lejuar përdoruesit për të bërë një palë në veprim.

Ad

Popullore shofer kategori PhysX devices