Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

Zalman Unveils Nifty Z9 NEO Chassis

Zalman comes out with a new jaunty PC case – the Z9 NEO. The model is available in two paintwork variations (black and white) and is compatible with mini-iTX, micro-ATX as well as full-format ATX motherboards. The mid-tower chassis features 490x482x205 mm dimensions to fit any environment.Zalman Z9 NEO is estimated for the installation of 7 expansion cards, a pair of 5.25-inch drives, 4x 3.5-/2.5-inch drives, and two solid-state 2.5-inch drives. The layout provides for the installation of 160-mm high CPU coolers, 420-mm long graphics cards, 220-mm long PSUs (ATX PS/2).


The model allows the user to incorporate an efficient cooling system. Hence, there is room for two front fans (120 mm), two top fans with LED backlit, and one rear fan. The other peculiarities of the chassis are as following:


— the employment of soundproof materials on the front panel;

— the integration of a side acrylic window;

— the availability of swappable air filters on the front …

PSU Enhance EPS-1780GA4 800W Review

EPS-1700 series consists of six PSU models of 600W-1200W power efficiency. All units, without exception, can boast the correspondence to 80Plus Gold standard and the usage of high-quality Japanese capacitors in their framework. The operating temperature range varies from 0 to 40 degrees, depending upon conditions. PSU model EPS-1780GA4 800W cannot boast unique design, but is totally ready to cope with all set tasks due to the implemented power, reliability and potential.General Peculiarities


EPS-1780GA4 800W is delivered in a large cardbox realized in black and goldish colors. The latter is predominant on a package to comply with the demands of 80Plus Gold products. The model is characterized by a quite typical design with a black casing, a black fan, and a black ventilation grid. There are no arty-crafty elements or eye-catching add-ons, but it will definitely catch the fancy of minimalists and practical customers. All essential PSU parameters are indicated on a delivery …

The MasterAir MA620P CPU Cooler by Cooler Master Is Performed in the Shape of a Skyscraper

The Cooler Master Co. has announced the MasterAir MA620P CPU cooler, designed for powerful desktops, built on the base of AMD and Intel processing units.

 

The cooler has an extraordinary construction, being performed in the shape of a “skyscraper”. It possesses two aluminium heatsinks and two 120 mm MasterFan MF120R RGB fans. It is possible to install the third fan and, thus, enhance the forced-air cooling. Eventually propellers intersperse with heatsink assemblies to form the final framework.

 

The novelty features six copper heat pipes (6 mm in diameter), being directly connected to the CPU cover. The Continuous Direct Contact 2.0 (CDC 2.0) technology is applied, improving the efficiency of heat dissipation.

 

Fans’ rotary speed is PWM regulated in the range of 600–1800 rpm. The ultimate noise level equals 31 dBA, and the average time to failure declared is 160,000 hours. Propellers are equipped with RGB …

Mouses, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Mouses shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 1011063 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Mouses nga 36 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Mouses

Kompjuter mouse – mekanike pajisje input, që e transformon lëvizjen në drejtues sinjale. Pas një kohë të gjatë rrugën e evolucionit, ky vinç mbetet mjeti kryesor i komunikimit me përdorues të kompjuterit. Por komunikimi efektiv do të ishte e pamundur pa settings veçanta, të cilat ofrojnë shoferët për minj.

Sot, atje janë 4 lloje themelore të minjve: top optik, lazer dhe trenbolone.

Top mouse – një relikë e së cilës ende banojnë në shtëpitë e disa përdorues. Dizajni i tyre përfshin të veçantë metalike topin, që kontrollon kursorit, dhe dy rollers (horizontale dhe vertikale). Nëse keni nevojë për të kryer veprimin e përdoruesit lëviz topin, i cili i raporton drejtimin e lëvizjes së rollers. Pengesë kryesore e tillë zgjidhje – së shpejtë të ndotjes së topin mekanizëm dhe nevojën për pastrimin e rregullt.

Optik modele paraqesin një sistem ku të gjithë menaxhimin e veprimet që kryen një kamera të vogël, që ndriçon sipërfaqen e udhëhequr dhe fotografimin e saj disa mijë herë në sekondë. Marrë nga fotografuar informacioni është përpunuar nga një i brendshëm procesor dhe është dërguar menjëherë në një kompjuter.

Lazer minj kanë një të ngjashme parimi i funksionimit me optik modele, vetëm në vend të kamerës përdorur këtu është një gjysmëpërçues lazer. Përparësitë kryesore e laserit zgjidhje të përfshijë të ulët të energjisë konsumit, lexueshmëri më të lartë, dhe pajtueshmërinë me të gjitha llojet e sipërfaqeve, duke përfshirë xhami dhe pasqyrë.

Trenbolone mouse janë jashtëzakonisht të rralla. Ata e veshur në rast të zakonshëm dhe kanë ngritur një bead që ju lejon për të manipuluar pajisjen me një gisht.

Lloji i lidhjes një PC të dalluar në mes të wired dhe pa tel miun. Wired kanë kabllor"bisht" që lidhet me portin USB ose PS/2. Punës nëpërmjet teknologjisë me valë Bluetooth ose përmes radio valëve. Varg i modeleve të tilla mund të variojnë nga 5 deri në 20 m. Për fillimin e punës në pajisje të çdo lloji duhet shkarko pa pagesë për shofer minj.

Ad

Popullore shofer kategori Mouses