Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

The Komodo NV-LE GTX Titan X VGA Waterblock from Swiftech

The Swiftech Company has released the Komodo NV-LE GTX Titan X VGA waterblock. This unit is constructed for the Titan X video card. The rear plate is anodized. The RGB ALED lighting can be managed during runtime with the help of the controller. This useful device lets users easily change the lighting colour by pushing a button. A useful PWM signal extension cable is added.An elegant Komodo NV-LE GTX Titan X VGA waterblock represents the «Luxury Edition» VGA water units line. Its RGB ALED lighting system works with all Swiftech's X2 series CPU coolers. The supply kit contains all components, needed to enable the lighting system. A PWM signal extension cable helps control a level of noise and a process of cooling in systems with discrete video graphics array cooling loops.


The cooling system is designed to provide cooling of such important components as memory, GPU, power MOS transistors and other power units enumerated in NVidia's Thermal Solutions Design Guide. At the …

BenQ Produces an Extraordinary 28-Inch Bar-Type Display

The BenQ company launches the production of superordinary BH281 monitors, intended mostly for promotional purposes, however it can be utilized otherwise as well.This elongated 28″ bar-type display got the 1920 × 360 pixels resolution and the 1,000 cd/m2 brightness. It can be easily located in both – portrait and landscape – modes, which provides additional convenience and makes it a great solution for interactive signs. The device has an embedded content demonstration system, downloadable to the BH281 memory with the help of the USB port. The supply set offers the X-Sign Designer software, making it possible.


The screen is able to “talk” due to pair of inbuilt 2W speakers. Besides, there’s a separate audio input for an external audio source linking. Connection to the PC is ensured by two HDMI ports or an analogous D-Sub.


BenQ endowed its specialty with the following dimensions: 729.1 × 170.8 × 4.1 mm and the 4 kg weight. The BH281 display is attached …

The First Glance at MSI X99S Gaming 9 ACK & Z97 Gaming 9 ACK Mainboards

MSI could not resist the temptation to officially introduce a pair of new gaming mainboards: the X99S Gaming 9 ACK and the Z97 Gaming 9 ACK. The key distinction of new-comers from analogue models without ‘ACK’ attribute lies in the implementation of dedicated gaming network controllers: Qualcomm Atheros Killer 1525 and Killer E2205. The first one is supposed to support 802.11 ac standard that guarantees 867 Mb/sec throughput bandwidth; it also ensures less data deference. This provides for a faster network traffic processing and, as a result, — for a huge advantage in online gaming.The E-ATX MSI X99S Gaming 9 ACK motherboard is based on Intel X99 chipset, estimated for Intel Core i7-5000 CPUs with Socket LGA2011-v3. The model features 8x DIMM slots for DDR4-333 MHz memory (4-channel operational mode) of up to 128 GB capacity. Storage subsystem offers eight SATA III ports, whereas expansion facilities are ensured by means of five PCI Express 3.0 x16 slots. The list of …

Videorecorders, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Videorecorders shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 19 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Videorecorders nga 3 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Videorecorders

Moderne video recorders janë përdorur gjerësisht sot në të dy korporatave dhe qëllimet individuale. Kamera, monitoron, lente, recorders dhe të tjera pajisje moderne ofron një gamë të plotë të shërbimeve për organizimin e vëzhgimit me kamerë lokale dhe territorial të objekteve. Për zbatimin efektiv të objektivave të monitorimit të objekteve është e nevojshme për të shkarkuar për shoferët e video recorders.

Pajisje të regjistrimit mund të gjenden në pothuajse çdo zyra, dyqane sallë dhe në prodhim, ku ajo është e nevojshme për të ushtruar kontroll mbi procesin e punës, vizitorët dhe klientët. Shpesh mbikëqyrjes monitoron janë të instaluar në shtëpitë private për të zbatuar masat e sigurisë së pronës. Çfarë mund të themi për personale, mjetet e transportit këtu, për recorders – universale atributet e sigurisë dhe kontroll personal!

Vlen të përmendet se përveç regjistrimit, video recorder, luajnë shumë të tjera po aq të dobishme funksione: të monitorimit, arkivimin e të dhënave, duke e parë të dhënat, të largët e qasjes në të dhënat, të shpejtë e kërkimit tuaj të dëshiruar të dhënat, si dhe funksionet e alarmit përmes lëvizje detektorë.

Në funksionimin e pajisjes dhe cilësinë e materialit është e ndikuar nga parametrat e mëposhtëm:

 • përdorur komponentë bazë;
 • performanca e CPU/kontrollues;
 • sasia e RAM;
 • madhësia e magazinimit;
 • rëndësia e instaluar shoferët.

E fundit parametër është e rëndësisë së veçantë si për shoferët video recorders të përmirësuar efikasitetin e sistemit. Për të shkarkuar një shoferin aktuale të siguruar përputhje të plotë të instaluar software të lidhura aplikim (PC, laptop, etj.) dhe e lejon koha e duhur për të optimizuar të sistemit për kushte të reja të punës.

Ad

Popullore shofer kategori Videorecorders

 • ECPR120-4 / MP2000 (CAP)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2 NULL

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP3000 (CAP)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2 NULL

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • ECPR480-16 / ECPR240-16

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • ECPR Core Driver

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2 NULL

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • ECPR Core Driver

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2 NULL

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • ECPR120-4 / MP2000 (CAP)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • ECPR480-16 / ECPR240-16

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP2000 (ENC)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GV-1480 Series

  Prodhuesi: Geovision Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP3000 (ENC)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP3000 (CAP)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP2000 (ENC)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • GVMP2 NULL

  Prodhuesi: GeoVision Inc.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar

 • MP3000 (ENC)

  Prodhuesi: Cap Co., Ltd.

  Sistemi operativ: 2000 XP W2k3

  Data shofer: unknown

  Shoferi versionin: unknown

  Shkarkuar