Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

The Latest FSP Dagger Power Supply Units Are Already on Sale

The well-known PSU manufacturer FSP has voiced the launch of retailing of its latest modular Dagger line power units, being announced during the Computex event. The specialties are of 500 and 600 W nominal capacity, made in the SFX form-factor and are 80 Plus Gold certified (88% efficiency at 230 V). These are good-quality solutions, which do not take much room. Producers claim, they are perfect for micro-ATX or mini-ITX gaming systems.The FSP SDA500 and SDA600 Dagger products give out 100% of power at 12V circuit, which means 41.6 А and 50 А respectively. The devices are overvoltage, overheat, overpower and short circuit protected, equipped with a power factor active correction mechanism and support SFX12V V3.3 and ATX12V V2.4 standards. Proper cooling is ensured by a low-noise 80 mm double ball bearing fan.


Presently the FSP Dagger SDA500 and SDA600 power supplies are officially on sale at the recommended price of $99 and $109. The company-issued warranty is 5 years.

Basic Features of Cooler Master X6 Elite

CPU air cooling systems are nowadays represented by a wide rage of items supplied by dozens of manufacturers and targeted at various consumer groups. This entails the violent competition among companies that launch new model lines rather frequently. Nevertheless, the abundance of items of various framework and price ranges doesn't imply that every manufacturer implements innovative approaches pertained to the coolers' layout or operational facilities. The vast majority of products are identical from the base, but still there are companies that manage to win their customers by the conglomeration of design, performance and framework. Cooler Master belongs to such companies which gladden their potential consumers by ever newer cooler models. Its X6 Elite cooler has got a few peculiar features which are sure to attract people and differentiate this product from other similar items.Framework Peculiarities


Cooler Master X6 Elite is developed in tower-shape form factor and weighs …

New All-in-One Business Solution MSI AP190

MSI has just unveiled its newest all-in-one PC, codenamed AP190. The model of 575x447x197 mm dimensions is an ideal solution for corporate needs with a sleek design and outstanding possibilities. It features a removable rack that facilitates in switching the display into a portrait mode and in manipulation with sensor functional. Along with the display, the customers receive a keyboard, a wired mouse, and an optional TV-tuner. MSI promises to launch AP190 already in late January, though pricing is still unknown.MSI AP190 runs under Windows 8.1 platform. The heart of the system is a two-core Intel Celeron 1037U CPU with an integrated Intel HD Graphics controller. Its maximal TDP level makes up 12 W only. The model features 18.5-inch display, supporting 1366x768 resolution.


Along with 4 GB DDR3 memory, this all-in-one solution is equipped with 3.5-inch drive of 500 GB capacity (SATA 6 Gb/sec), DVD SuperMulti drive, multi-format card-reader, a web cam, two inbuilt speakers …

Fireware devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Fireware devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 6328 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Fireware devices nga 4 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Fireware devices

Standardi Fireware (IEEE 1394) – një metodë e transmetimit të informacionit në një digital format, nëpërmjet një serial high-speed autobus. Në shumicën e rasteve ky standard përdoret për komunikim mes kompjuterit dhe pajisjet për të regjistruar/rishikim video dhe audio.

E saj me shpejtësi të lartë të performancës Fireware është afër ecurinë e gomave USB versionin 2.0, por ndryshe nga kjo e fundit, ju lejon të lidheni në të njëjtën kohë bpërnjë shumë më e madhe sasia e pajisjeve (deri në 60!). Për të siguruar funksionimin e të gjitha pajisjet e lidhura të ndihmojë për shofer Fireware pajisjet'.

Përparësitë kryesore të autobus IEEE 1394 mund t'i atribuohet relativisht me kosto të ulët të integrimit, mjaft të shpejtë të transferimit të të dhënave, dhe lidhjet e pajisjeve në "të nxehtë" mode Plug-and-play. Kjo mode ju lejon të lidheni/shkëputje pajisjet në çdo moment (madje edhe kur nuk është një shkëmbimin e informacionit), pa pasur frikë e humbjes apo gabime në bazën e të dhënave. Përveç kësaj, Fireware siguron transferimin e të dhënave dhe furnizimit me energji elektrike nëpërmjet të vetme kabllo.

Nëse ju jeni lidh pajisjet kompjuterike dështuar ta njohin atë, atëherë ju duhet të shkarkuar për shoferët Fireware pajisje, ose update i vjetëruar. Kjo do të kërkojë qasje të drejtpërdrejtë në Internet.

Zakonisht pajisjet e tilla vijnë me një disk të veçantë, e cila përmban të gjitha të nevojshme për punë efektive shoferët. Në qoftë se ajo mungon ose software nuk i plotëson kushtet e tanishme OS, të drejtuar update permes device Manager.

Ad

Popullore shofer kategori Fireware devices