Warning: file_put_contents(desc_errr): failed to open stream: Permission denied in /home/devid/devid.info/htdocs.git/plugins/devidengine/classes/actions/ActionCatalog.class.php on line 147 Shkarko për shoferët Hard disk controllers Yamaha

Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

D-Link Showcases AC1900 DWA-192 USB Adapter

D-Link announces the availability of a new wireless USB adapter, entitled AC1900 DWA-192. It is called to facilitate the connection of desktop/mobile PCs (as well as multimedia & gaming devices) to wireless 802.11ac networks, providing up to 1300 Mb/sec within the 5 GHz range or 600 Mb/sec within the 2.4 GHz range.D-Link AC1900 DWA-192 features USB 3.0 interface, connecting directly to the PC/laptop without additional power source. High-speed interface ensures super-fast data transfer speed (5 Gb/sec) in order to comply with the latest wireless requirements. This adapter proves to be rather efficient when combined with AC1900 DIR-880L or AC3200 DIR-890L wireless routers.


The model employs MIMO 3x4 chip with an integrated Smart-antenna and an amplifier. It supports AC SmartBeam technology that is intended to form a directional signal, void of any interference. Moreover, it provides for a smooth broadcasting of HD video, high-quality gaming and video-chatting, fast file …

The Specs of the Gigabyte Brix GB-EACE-3450 Compact PC Are Already Unveiled

Gigabyte has unveiled specifications of its Brix GB-EACE-3450 mini PC, however, the device is not on the market yet.As distinct from many Brix series products, GB-EACE-3450 is anything but a gaming solution. It is based on the 14 nm Intel Celeron N3450 (Apollo Lake) processor and doesn’t have a discrete graphics core.

Ultimate RAM capacity of this compact PC comes up to 8 GB; and one can use M.2 SSD drives for storage. The cooling system is passive, so long as the case acts as a heat sink.


Brix GB-EACE-3450 offers many connectivity possibilities. Customers can use four USB 3.0 ports, two HDMI outputs, two Gigabit Ethernet and an audio jack. The presence of the RJ-45 port allows to connect RS232/422/485 through the help of adapter. Other highlights include wireless net adapters, a card reader, an inner slot for a cellular modem, three antennas and a VESA mounting bracket, which lets fix the mini PC behind a display.


The Gigabyte Brix GB-EACE-3450 with the 105 х …

Introduction of MSI Z77A-GD80 motherboard with chipset Intel Z77 Express

The most favourable method of attracting customers is offering products with the best functionality, overclocking potential and the retail price. This approach was used in the design of the motherboard MSI Z77A-GD80, designed to work with processors Intel LGA1155. The apparent competitive advantage of the new interface is the support of the newest Thunderbolt.MSI Z77A-GD80 comes in a large cardboard box on the front side of which, in addition to the model name and logos of many compatible technologies, there is information about the support of the latest high-speed standard Thunderbolt. Logo Military Class III indicates using the design of the motherboard of electronic components with a high level of reliability.


The back of the pack contains detailed information about original features of MSI Z77A-GD80, such as automatic overclocking OC Genie II, the OSD firmware Click BIOS II and Support Multi BIOS II, which allows switching between the primary and backup chips with the …

Hard disk controllers Yamaha, lista e modeleve

Zgjidhni modelin tuaj të Hard disk controllers nga kompania Yamaha nga lista 1 modelet e paraqitura në këtë faqe. Në bazën tonë të të dhënave nga më shumë se 4 shoferët që ju mund të shkarkoni absolutisht falas.

Hard drive kontrollues është një kompleks pajisjen, një minicomputer me procesorin e vet, një kontroll chip, RAM dhe ROM, TV regjistrimin dhe leximin e të dhënave, ndërfaqe modul dhe marrës të sistemit të pozicionimit. Ajo zakonisht paraqet një ose dy microchips (në formë fizike), soldered në Bord, dhe zbatimin konvertimin e operacioneve në të dhënat e rrjedhës.

Shumë moderne drives janë karakterizuar nga një shumëllojshmëri të llojeve, duke përfshirë DMADy, UltraDMA dhe PIO. Në mënyrë që të përfitojnë nga këto mënyra, ajo është e rekomanduar që ju të shkarkoni shofer për hard disk kontrolluesit. Mode DMA (Direct Memory Access) është e dobishme për shkak se ajo ju lejon të dukshëm offload CPU e kompjuterit gjatë shkëmbimit të të dhënave, operacioneve; ku kontrolluesi është në lidhje të drejtpërdrejtë me ndërfaqen e kompjuterit. Ndryshe nga DMA, mode PIO përdor CPU kur transferimin e të dhënave përmes ndërfaqes; megjithatë, kontrollues ka qasje të drejtpërdrejtë në RAM.

Ndonjëherë OS nuk mund të të njohin hard disk controller, edhe kur të instaluar shoferët. Arsyeja për këtë mund të jetë aspektet e mëposhtme:

  • mekanike të dëmit. Kur të godet ose të bie elementet e vulës mund të deformuar. Deformimi më shpesh të ekspozuar ndaj interface ose kontaktoni në faqen e atashimit qarqeve. Kur një i mitur shkallën e dëmit, pajisja mund të riparohen, por jeta e elementeve është reduktuar në masë të madhe. Ajo është gjithashtu me vlerë duke marrë parasysh mundësinë e defekte fabrika e elementeve individuale;
  • elektrike dëme. Performancën e PC hardware varet shumë nga stabiliteti i tensionit petenera në sistem. Në rastin e tepërt, ose spikes mprehtë cut-off tensionit dhe elektrostatike shkarkimit, siguresat e furnizimit me energji elektrike në qark, fuqia e qarqeve ose në rastin më të keq, kontrollues CPU mund të digjem. Shpesh siguresat nuk janë të riparueshëm dhe kërkojnë zëvendësimin;
  • vjetruar shofer hard disk kontrolluesit. Kur ju të përmirësuar hardware të kompjuterit (ose disa komponentëve) e një program të instaluar më parë kërkon të rejat për të instaluar në lidhje me OS.

Popullore shofer kategori Hard disk controllers Yamaha